Va rugam sa introduceti un nume ! Va rugam sa introduceti o adresa de email ! Va rugam sa introduceti o adresa de email ! Introduceti un mesaj !

Cazare Hotel Ciresica

img

Camera dubla / Camera twin Hotel Ciresica**

Cald si primitor, Hotelul Ciresica este locatia potrivita atat pentru oamenii de afaceri, cat si pentru grupuri de prieteni dornici de relaxare si distractie, dar si pentru familiile cu copii de toate varstele.

Hotel Ciresica este situat la doar 5 minute de statiunea Mamaia, fiind astfel locatia ideala in care va puteti bucura de o vacanta frumoasa alaturi de cei dragi. Hotel Ciresica va pune la dispozitie 9 camere matrimoniale si 4 camere duble/triple confortabile, cu dotari moderne si baie proprie cu dus.

img

Camera tripla Hotel Ciresica**

De-a lungul anilor, Hotel Ciresica clasificat la 2 stele, a primit recenzii bune din parte sutelor de turisti care s-au cazat. Serviciile Hotelului Ciresica fiind apreciate ca fiind impecabile in raportul calitate/locatie/pret.

Curatenia impecabila, personalul atent, politicos si dotarile camerelor fac din Hotelul Ciresica alegerea perfecta pentru un sejur reusit. Contra cost, hotelul nostru pune la dispozitia turistilor cu copii, paturi suplimentare.

Facilitati Hotel Ciresica**

Restaurant

Parcare

TV&Cablu

Telefon/Fax

Internet

Aer Conditionat

Frigidere

Baie cu cabina de dus

Ai la dispozitie pagina de tarife sa vezi oferta special creata pentru tine.
top